ZF 24

Investiţie de 3,4 mil. euro pentru reabilitarea staţiei de epurare din Negreşti-Oaş

Autor: Laurentiu Cotu

31.10.2013, 16:35 182

Primăria oraşului Negreşti Oaş, judeţul Satu Mare, a semnat contractul de finanţare pentru lucrările de reabilitare şi extinderea a staţiei de epurare a apelor uzate, în valoare totală de peste 15 mil. lei (circa 3,4 mil. euro). Totodată, în cadrul acestui proiect finanţat din fonduri europene, se va costrui o nouă staţie de epurare a apelor uzate în oraşul Livada, din Satu Mare.

 “Este de notorietate faptul că oraşul Negreşti-Oaş este deficitar în privinţa reţelelor de apă-canal şi a staţiilor de filtrare şi epurare a apei. Realizarea acestei investiţii înseamnă intrarea oraşului în normalitate’’, a declarat Aurelia Fedorca, primarul oraşului Negreşti-Oaş.

Reabilitarea şi extinderea staţiei de epurare a apelor uzate din oraşul Negreşti-Oaş şi construirea unei staţii de epurare în oraşul Livada fac parte din proiectul major de investiţii privind extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Satu Mare, cofinanţat din fondul de coeziune, cu o valoare totală de peste 433 mil. lei, fără TVA. Proiectul este derulat de compania Apaserv Satu Mare în perioada 2011-2015.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO