ZF 24

Ioan Rus, PSD: Demisia lui Dragnea este o eroare a partidului

02.02.2009, 22:17 32

Fostul ministru de interne Ioan Rus (PSD), intre 2000 si 2004 sustine ca motivul invocat de Dragnea pentru demisie, anume lipsa resurselor, nu tine la o analiza atenta.

"Lipsa resurselor pentru Ministerul de Interne nu justifica o demisie. Dragnea poate nu avea bani acum, dar ii putea obtine la o rectificare... la a doua rectificare, la a treia rectificare bugetara. Cand am preluat Ministerul de Interne de la Dudu Ionescu (fost ministru taranist al Internelor, in anul 2000 - n. red.), Ministerul avea un deficit de 1.500-2.000 de miliarde de lei (vechi - n.red.), insa pe parcurs am reglementat lucrurile. Cred ca aceasta demisie este legata mai degraba de situatia din PSD, poate de domnul Vanghelie, poate de altii; in orice caz este o situatie foarte neplacuta pentru PSD. Cred ca este o eroare din punctul de vedere al partidului ca s-a ajuns pana aici", a comentat pentru ZF, fostul ministru de Interne.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO