ZF 24

Joris Ide, producător de materiale de construcţii: Impactul asupra businessului în perioada de stare de urgenţă a fost mai degrabă emoţional, pentru că vânzările au fost pe plus

Adrian Porfir, administratorul subsidiarei din Ro­mâ­nia a Joris Ide

Adrian Porfir, administratorul subsidiarei din Ro­mâ­nia a Joris Ide

Autor: Alina-Elena Vasiliu

29.06.2020, 19:00 245

♦ Joris Ide a avut în 2019 o cifră de afaceri de 151 mil. lei, în creştere cu 15% comparativ cu anul precedent  Compania are 100 de angajaţi.

Producătorul de materiale de construcţii Joris Ide, deţinut de grupul Kingspan, nu a înregistrat scăderi ale vânzărilor în perioada stării de urgenţă, instituite din cauza pandemiei de Covid-19, însă oficialii companiei spun că deciziile legisla­tive au afectat încrederea investito­rilor.

„Strict pe perioada celor două luni de stare de urgenţă, impactul a fost mai degrabă emoţional, pentru că vânzările asumate ale celor două luni au fost superioare vânzărilor din perioada similară a anului trecut, cu circa 14%. Problema apare în săptămânile care urmează şi este generată de indecizia factorilor guverna­men­tali cu referire la ridicarea restricţiilor impuse, fapt care ar reda încrede­rea investi­torilor şi con­sumatorilor deopotrivă“, spu­ne Adrian Porfir, administratorul subsidiarei din Ro­mâ­nia a Joris Ide.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO