ZF 24

Jurnal de bursă

Jurnal de bursă
02.09.2013, 19:56 212

Acţiunea zilei de ieri

Titlurile Băncii Transilvania (TLV) se menţin pe trendul ascendent început în urmă cu câteva luni. Ieri, acţiunile TLV au crescut cu 0,5% şi s-au apropiat din nou de maximul ultimului an, de 1,45 lei, atins în luna august.

Luna trecută, titlurile băncii au câştigat 16%, iar de la începutul anului au un avans de 31,5%, printre cele mai mari de pe bursă. Banca Transilvania a anunţat ieri că are un nou director financiar (CFO), George Călinescu, pe care l-a adus de la RBS Bank.

Acţiuni de urmărit azi

  • Titlurile Fondului Proprietatea (FP), care se apropie din nou de pragul de 0,7 lei, după ce au câştigat 1,25% în şedinţa de ieri.

  • Acţiunile Transilvania Construcţii (COTR), care au intrat în atenţia investitorilor după ce SIF Banat-Crişana şi-a majorat participaţia în companie la 49,6% şi va lansa o ofertă de preluare.

  • Titlurile companiei imobiliare Impact Developer & Contractor (IMP), unde acţionarii încearcă să găsească o soluţie pentru finanţarea companiei, fie prin majorare de capital, fie prin emisiune de obligaţiuni.

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 03.09.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO