ZF 24

KFC angajeaza 40 de oameni pentru un nou restaurant

03.09.2009, 13:21 55

US Food Network, compania care opereaza din 1996 lantul de restaurante Kentucky Fried Chicken (KFC) la nivel local deschide o noua unitate in Bucuresti, pe Calea Mosilor, pentru care a recrutat 40 de persoane. Unitatea, care se intinde pe o suprafata de 300 de metri patrati, a necesitat o investitie de aproximativ 700.000 de euro, potrivit reprezentantilor companiei.

Restaurantul, care urmeaza sa ruleze1,5 mil. euro in primul an de la deschidere, din calculele companiei, este al 14-lea din Capitala si al 34-lea din tara, fara a fi luata in calcul unitatea deschisa in Chisinau de US Food Network. Anul acesta au mai fost inaugurate alte doua restaurante KFC, in zona garii de Nord din Bucuresti si in Sibiu, acesta fiind primul restaurant de tip drive din Romania al retelei. KFC concureaza cu McDonald’s, cel mai extins lant de restaurante de tip fast-food si cu Burger King, care a intrat la nivel local la inceputul lui 2008.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO