ZF 24

Mihai Tecău – CEO OMNIASIG Vienna Insurance Group si Marius Popescu, CEO NN Asigurări vin la ZF Pharma Summit 2016, evenimentul îi reuneşte pe cei mai importanţi reprezentanţi din sănătate

Foto: Mihai Tecău – CEO OMNIASIG VIG (stânga), Marius Popescu, CEO NN Asigurări (dreapta)

Foto: Mihai Tecău – CEO OMNIASIG VIG (stânga), Marius Popescu, CEO NN Asigurări (dreapta)

Autor: Georgiana Mihalache

12.09.2016, 00:04 358
Ziarul Financiar organizează marţi şi miercuri, 13-14 septembrie cea de-a cincea ediţie a ZF Health & Pharma Summit, eveniment care timp de două zile îi va reuni pe cei mai importanţi jucători din domeniul să­nă­tăţii, oficiali, dar şi reprezentanţi ai celor mai mari spitale publice şi private din Ro­mâ­nia.
 
Dezbaterile de la evenimentul care des­chide toamna de conferinţe a ZF vor viza problemele cu care se confruntă sis­te­mul românesc de sănătate şi soluţiile pentru a îmbunătăţi nivelul serviciilor medicale.
 
În prima zi a evenimentului, invitaţii vor discuta despre performanţa medicilor, achiziţiile din domeniul sănătăţii, calitatea serviciilor din spitale şi asigurările publice şi private de sănătate. Motivele pentru care serviciile oferite de spitalele publice au lipsuri, cauzele pentru care nu se găsesc suficiente materiale sanitare şi medicamente în centrele medicale sau cu cât ar trebui remunerat un medic sunt doar câteva dintre întrebările care îşi vor găsi răspuns la evenimentul ZF Health & Pharma Summit ’16.
 
În cea de-a doua zi de conferinţă subiectele de pe agenda ZF Health & Pharma 2016 vor viza evoluţia pieţei farma, producţia românească de medicamente şi piaţa suplimentelor nutritive, reunind reprezentanţii celor mai mari companii de distribuţie de medicamente sau de analiză a domeniului sănătăţii pentru a discuta despre studiile şi estimările lor.
 
Printre invitaţii ZF Health & Pharma Summit 2016 se numără Vlad Voiculescu, ministrul sănătăţii, Fady Chreih, CEO al reţelei private de sănătate Regina Maria, Petru Crăciun, director general al Cegedim, sau Gheorghe Ţibichi, preşedintele CNAS.
 
Subfinanţarea sectorului public sanitar din ultimii 25 ani a adus un val de neîncredere a publicului în serviciile publice de sănătate, fapt care a determinat pacienţii români să găsească alternative în spitalele din străinătate.
 
Discuţiile de la ZF Health & Pharma Summit 2016 vor viza şi reconstruirea încrederii pacientului în sistemul medical de sănătate din România.
 
Cei mai importanţi jucători din sectorul medical românesc se întâlnesc la summitul organizat de Ziarul Financiar pentru a găsi soluţii la provocările din acest domeniu, dar şi pentru a prezenta estimările privind evoluţia pieţei farma şi a businessurilor proprii pentru anul viitor.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO