ZF 24

Ministrul Răzvan Cotovelea vine la ZF Mobilio ’14

Răzvan Cotovelea, ministrul societăţii informaţionale. Foto: Alexandru Hojda

Răzvan Cotovelea, ministrul societăţii informaţionale. Foto: Alexandru Hojda

Autor: Adrian Seceleanu

04.04.2014, 00:03 211

Răzvan Cotovelea, ministrul societăţii informaţionale, şi Eduard Lo­vin, director exe­cu­tiv la ANCOM, vor participa la conferinţa ZF Mobilio ’14, în cadrul căreia vor fi abordate teme precum evoluţia pieţei locale de apli­caţii şi echipamente mobile, de la con­sumul de servicii de divertisment de pe telefon şi tabletă până la shoppingul online, marketingul digital şi moda­li­tă­ţile de finanţare pentru noul val de an­tre­pre­nori din zona digitală.

Ministrul Răzvan Cotovelea va dis­cu­ta despre priorităţile mandatului său, în timp ce Eduard Lovin, director exe­cu­tiv în cadrul Au­torităţii de Re­gle­men­tare în Comunicaţii, va vorbi de­spre evoluţia pieţei locale de servicii de telefonie şi internet mobil.

Printre speakerii care participă la eve­ni­ment se numără Victor Voicu, ma­nager mana­­gementul produsului core seg­ment business la Romtelecom & Cos­mote, şi Vladimir Oane, cofon­dator al UberVu (companie cumpărată anul acesta de canadienii de la Hoot­Suite pen­tru o sumă estimată la 10 mil. euro).

Detalii pe evenimente.zf.ro

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.04.2014

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO