Business Hi-Tech

ZF Mobilio'14: Cum au schimbat aplicaţiile mobile piaţa de servicii de taxi

ZF Mobilio'14: Cum au schimbat aplicaţiile mobile piaţa...

Autor: Ioana Nita, Adrian Seceleanu

17.03.2014, 00:00 135

Impactul dezvoltării aplicaţiilor mobile şi utilizarea telefoanelor inteligente în industria taximetriei, precum şi tendinţele din acest sector reprezintă unul din subiectele de discuţie care vor fi abordate în cadrul conferinţei ZF Mobilio'14 împreună cu Madălin Negru, director general al companiei Startaxi, şi cu Mihai Rotaru, CEO al CleverTaxi.

ZF Mobilio'14 se va desfăşura în perioada 9-10 aprilie, temele de discuţie abordate fiind legate de evoluţiile de pe piaţa de aplicaţii, gadgeturi şi servicii de internet mobil. Printre speakerii confirmaţi la eveniment se numără şi Aurelian Sideri - director de marketing la Enel România, Andrei Bărăgan - cofondator şi CTO al companiei Brainient, Cătălin Vasile - vicepreşedinte al asociaţiei „Creştem Idei” şi director al departamentului de vânzări retail al ING Bank România, Doina Costache - Head of Multiple Industries la Google România, şi Daniel Enescu - fondator al grupului Daedalus.

În cadrul evenimentului va avea loc şi competiţia Mobilio Awards, la care dezvoltatorii de aplicaţii pot câştiga premii în valoare totală de 27.000 de euro, dintre care 7.000 de euro cash, iar 20.000 de euro în servicii de promovare în reţeaua Mediafax Group. Înscrierile în cadrul concursului se mai pot face până pe 19 martie.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.03.2014

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO