ZF 24

Omul de afaceri Michael Schmidt a prezentat cel mai nou automobil Rolls-Royce

Lansarea Rolls Rozce Wraith

Lansarea Rolls Rozce Wraith

Autor: Bogdan Alecu

17.05.2013, 14:27 460

Rolls-Royce Motor Cars München, dealerul mărcii britanice controlat de omul de afaceri Michael Schmidt, a lansat noul model Rolls-Royce Wraith în cadrul unui eveniment organizat în incinta BMW Welt München, centrul de prezentare al grupul german. Michael Schmidt deţine grupul Automobile Bavaria, cel mai mare dealer BMW de pe piaţa locală, dar şi singurul service Rolls-Royce din România şi Europa de Est. Din grup mai fac parte trei dealeri BMW din Germania, dar şi unul de Rolls-Royce din Munchen.

„Este un eveniment exclusivist, în cadrul căruia am prezentat clienţilor noştri în premieră noul Wraith, într-o atmosferă deosebită oferită de BMW Welt. Ne bucură interesul mare pentru acest nou model, solicitările depăşind capacitatea de producţie a Rolls-Royce Motorcars“, a declarat Michael Schmidt, proprietar al Schmidt Premium Cars - Rolls-Royce Motor Cars München.

Wraith este cel mai nou model Rolls-Royce Motor Cars lansat în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie a acestui an. Numele este inspirat de la un model produs la sfîrşitul anilor ’30,  reprezentînd în mitologia scoţiană un spirit puternic. Prin performanţele excepţionale, cu o putere de 632 CP,  Wraith este unul dintre cele mai puternice şi rapide coupe-uri gran-turismo realizate vreodată.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO