ZF 24

Peste 1.000 de protestatari s-au adunat în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca: "Nu cedăm, nu capitulăm"

Peste 1.000 de protestatari s-au adunat în Piaţa Unirii...

Autor: Vasile Magradean

03.02.2017, 19:17 53

Unul dintre protestatari a venit pe jos din cartierul Mărăşti, spunând că solidaritatea începe în cartier.

”Am văzut un apel pe o reţea de socializare şi m-am întâlnit cu mai mulţi prieteni şi vecini de bloc, am format un grup de vreo 30, ne-am luat pancartele şi steagurile tricolore, şi am venit în Piaţa Unirii. Ştiu că şi în alte cartiere s-a întâmplat la fel, nu mai vin clujenii unul câte unul, venim deja grupuri la protest. Vrem să arătăm că suntem împreună, indiferent de distanţele pe care trebuie să le parcurgem ca să apărăm democraţia. Spunem un nu răspicat OUG privind Codurile”, a spus acesta.

De asemenea, studenţii UTCN s-au adunat, în cele două campusuri din Observator şi Mărăşti, iar cei de la UBB în campusul Haşdeu, de unde au venit la fel, în grupuri, încolonaţi, spre Piaţa Unirii.

Protestatarii au asupra lor afişe cu mesaje precum „Demisia”, „Refuz acest abuz” şi scandează „Hoţii”, „Nu cedăm, nu capitulăm”, „DNA să vină să vă ia”.

În jurul orei 20, manifestanţii vor pleca într-un marş spre Piaţa Avram Iancu, apoi spre Piaţa Mihai Viteazu, după care se vor reîntoarce în Piaţa Unirii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO