ZF 24

Premiu pentru echipa Audi din Romania la Audi Twin Cup

Premiu pentru echipa Audi din Romania la Audi Twin Cup
12.10.2009, 13:13 92

In cadrul campionatului mondial pentru tehnicienii siconsilierii de service Audi desfasurat in cadrul fabricii Audi dinNeckarsulm, unde este asamblat modelul supersport R8, au participat61 de echipe din 35 de tari.

Romania a fost reprezentata pentru al doilea an consecutiv decatre echipa dealerului Autoworld din Cluj, care anul acesta aurcat pe podium pentru un premiu special din parteaorganizatorilor.

Echipele participante, formate din personal din service aucastigat finalele nationale ale concursului Audi Twin Cup si aufost chemate sa isi demonstreze cunostintele de specialitate lafinala internationala a concursului Audi Twin Cup.

In cadrul concursului, echipele au demonstrat capacitatea lor insituatii specifice de lucru, cum ar fi diagnoza unui Audi A8 sireparatia unui ambreiaj sau îndeplinirea sarcinilor ce necesitacunostinte generale de produs. Fiecare echipa a trebuit sa rezolvedoua probleme legate de specializarea sa, respectiv service sautehnologie, precum si sa sustina un examen de comportament orientatspre client.

Audi Twin Cup a avut loc pentru prima data in 1996. La aceastacompetitie pot participa toate service-urile Audi care au incheiatun contract de service cu AUDI AG. Cele mai bune echipe la nivelnational se califica la finala internationala a concursului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO