ZF 24

PricewaterhouseCoopers va cunoaste si in acest an inaintea tuturor castigatorii premiilor Oscar. 1.700 de ore de munca a alocat firma de-a lungul timpului pentru numararea voturilor la Oscar

PricewaterhouseCoopers va cunoaste si in acest an inaintea tuturor castigatorii premiilor Oscar. 1.700 de ore de munca a alocat firma de-a lungul timpului pentru numararea voturilor la Oscar
04.03.2010, 14:25 23

Cea mai mare firma de audit si consultanta din lumePricewaterhouseCoopers (PwC) aniverseaza cel de-al 76-lea an incare gestioneaza procesul de vot al membrilor Academiei Americanede Arta si Stiinte (The Academy) pentru acordarea premiilorOscar.

Brad Oltmanns şs Rick Rosas, reprezentanti PwC, vor duce maideparte traditia de a conduce procesul de numarare a voturilor sivor fi singurii doi oameni din lume care vor cunoaste identitateacastigatorilor premiilor Oscar inaintea celei de-a 82 ceremoniianuale de decernare a premiilor Oscar, care se va desfasuraduminica, 7 martie 2010.

Pe parcursul celor 76 de ani, procesul de vot a ramas acelasi sinu a existat niciodata vreo incalcare a standardelor de securitatesi confidentialitate.

"Oscar este unul dintre proiectele care mi-au adus cele mai marisatisfactii din intreaga viata", a declarat Rick Rosas, cel care afost implicat in procesul de numarare inca din 2001. "Relatianoastra cu Academia este un motiv extraordinar de mandrie pentruPwC si incununeaza lunga noastra asociere cu Hollywood-ul si cuindustria media si a divertismentului".

De-a lungul timpului, echipa PwC a alocat 1.700 de ore de muncapentru numararea voturilor la Oscar.

Incepand din 1953, partenerii PwC au aparut in 34 detransmisiuni televizate. Partenerii obisnuiau sa vina pe scenapentru a inmana personale plicurile - de unde si expresia "siplicurile va rog" - dar acest lucru se petrece in prezent in afarascenei. In timpul transmisiunii din 2008, Rick Rosas si BradOltmanns au fost prezentanti intr-un scurt videoclip amuzant despreprocesul de numarare a voturilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO