ZF 24

Primăria Bistriţa investeşte 2 mil. lei într-un centru de servicii sociale pentru tineri

Primăria Bistriţa investeşte 2 mil. lei într-un...

Autor: Laurentiu Cotu

11.08.2014, 17:00 85

Primăria Bistriţa a demarat o investiţie de aproximativ 2 mil. lei (440.000 de euro), finanţată din fonduri europene, pentru reabilitarea şi modernizarea centrului de servicii sociale pentru tineri, CETIN.

Proiectul presupune dezvoltarea infrastructurii pentru noi servicii sociale destinate tinerilor din municipiul Bistriţa, prin oferirea de consiliere psihologică (probleme de integrare socială, consum de droguri, orientare profesională, tineri cu părinţi plecaţi din ţară, persoane cu probleme sociale).

Modernizarea imobilului va fi realizată pe o suprafaţă utilă de 283 mp la parter, respectiv 346 mp la etajul clădirii, perioada de execuţie a lucrărilor fiind de 12 luni. Proiectul este finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operaţional Regional, Axa prioritară 1 - ’’Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor-poli de creştere”, Domeniul major de intervenţie 1.1 - ’’Planuri integrate de dezvoltare urbană’’.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO