ZF 24

Primăria Cluj-Napoca investeşte 1,2 mil. euro în reabilitarea şcolilor

Primăria Cluj-Napoca investeşte 1,2 mil. euro în...

Autor: Laurentiu Cotu

16.07.2014, 16:18 72

Primăria Cluj-Napoca derulează un program de investiţii de 5,4 mil. lei (aproximativ 1,2 mil. euro) pentru lucrări de reparaţii la 83 de unităţi şcolare din municipiu.

Lucrările de reabilitare a şcolilor din Cluj-Napoca au fost demarate la finalul lunii iunie, iar până în prezent au fost finalizate 12 unităţi de învăţământ, restul lucrărilor urmând sa se încheie în luna septembrie.

În proiectul de reabilitatre a unităţilor de învăţământ derulat de primăria Cluj-Napoca sunt incluse şcolile Colegiul Tehnic de Comunicaţii A. Maior, N. Titulescu, Colegiul Tehnic Energetic, Horea, Colegiul Economic I. Pop, Octavian Goga, I. Haţieganu, Colegiul Tehnic Napoca, grădiniţele şi creşele Degetica, Universul Copiilor, Lizuca şi Creşa nr. 8. Lucrările sunt realizate de companiile Rombianca, Novas Construct Consulting, Canion, Servinstal şi Contrucţii, pe baza unui acord cadru încheiat anul trecut pentru o perioadă de doi ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO