ZF 24

Proiect european de 23 mil. lei pentru reabilitarea unui drum judeţean din Satu Mare

Proiect european de 23 mil. lei pentru reabilitarea unui...

Autor: Laurentiu Cotu

23.09.2013, 16:54 206

Consiliul Judeţean Satu Mare derulează un proiect european în valoare totală de aproximativ 23 mil. lei (circa 5 mil. euro), din care 17,7 mil. lei (4 mil. euro) reprezintă asistenţa financiară nerambursabilă, pentru reabilitarea drumului judeţean 194.

În cadrul acestui proiect se vor realiza lucrări de modernizare a drumului judeţean pe o lungime totală de peste 10 km, iar termenul de finalizarea al proiectului este prevăzut pentru un interval de nouă luni. Lucrările sunt executate de compania de construcţii Tehnic-Asist din Botoşani.

Proiectul ‘’Modernizare drum de ocolire în zona de sud (DJ 194) Satu Mare”, este finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional, Axa prioritară 2 – ‘’Îmbunătăţirea infrastructurii de transport regionale şi locale”, Domeniul de intervenţie 2.1 – ‘’Reabilitarea şi modernizarea reţelei de drumuri judeţene, străzi urbane - inclusiv construcţia şi reabilitarea şoselelor de centură”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO