ZF 24

Proprietarul hotelului Caro cauta parteneri pentru un centru de afaceri

28.03.2007, 13:47 19

Compania Editura Adevarul, proprietarul hotelului Caro din Bucuresti, intentioneaza sa construiasca in imediata apropiere a spatiilor de cazare un centru de afaceri cu 11 etaje, firma fiind in discutii cu mai multe societati pentru incheierea unui parteneriat pentru realizarea proiectului.


"Investitia pentru acest complex va ajunge la 45 de milioane de euro, fiind vorba de o suprafata totala de 60.000 de metri patrati de birouri, dar si restaurante si magazine. Vrem sa ne asociem pentru acest proiect cu alti parteneri, pastrand raportul undeva la 50-50%", a declarat, miercuri, directorul general al Editura Adevarul SA, Ion Lazar.

Potrivit acestuia, cladirea va fi amenajata in locul unor constructii mai vechi din curtea hotelului Caro si lucrarile vor incepe cel mai probabil anul viitor.

Planurile companiei prevad si amenajarea unui hotel de cinci stele in Bucuresti, dar Lazar a mentionat ca acest proiect se afla in faza de prospectare a pietei. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO