ZF 24

Radu Enache despre bugetul companiei pe 2014: „Ghicitoarea continuă! Nu am elemente macro pe care să mă pot baza!“

Radu Enache, acţionar al lanţului Continental Hotels

„Să ne uităm la efectul reducerii TVA-ului la pâine. Cine dă bon fiscal la pâine?.“

Radu Enache, acţionar al lanţului Continental Hotels „Să ne uităm la efectul reducerii TVA-ului la pâine. Cine dă bon fiscal la pâine?.“

Autor: Mirabela Tiron

02.10.2013, 00:08 128

Omul de afaceri Radu Enache, acţionar al lanţului hotelier Continental, unul dintre cele mai mari de pe piaţa locală, spune că gradul de ocupare al hotelurilor sale a crescut cu 7-8% în primele nouă luni din acest an, dar vânzările s-au menţinut la nivelul din 2012.

„Cifra de afaceri se ridică la circa 15,5 milioane de euro în perioada ianuarie-septembrie. Până la finalul anului vom ajunge la afaceri de circa 21 milioane de euro, nivel apropiat de cel de anul trecut“, a declarat Radu Enache, unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri ce administrează aproape 2.000 de camere în 14 hoteluri.

Omul de afaceri este prezent în piaţă cu unităţi hoteliere pe segmentul de două stele, marca Hello, în timp ce pe segmentul de patru stele are unităţi Continental Forum, iar pe cinci stele hotelul Grand Continental din Capitală. Alături de Radu Enache în conducerea lanţului hotelier se află şi soţia sa, Daniela Mirea, care ocupă funcţia de director de strategie, dezvoltare şi calitate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO