ZF 24

RCS&RDS confirma avansarea in top management a fondatorului C-Zone. Plesa devine vicepresedinte

RCS&RDS confirma avansarea in top management a fondatorului C-Zone. Plesa devine vicepresedinte
19.11.2009, 12:33 329

RCS&RDS, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piatalocala telecom, a anuntat numirea lui Niculae Plesa, fondator alretelei C-Zone, in functia de vicepresedinte pentru operatiunicomerciale si marketing, confirmand astfel informatiile publicatede ZF in editia din 17 noiembrie.

"Noul Vicepresedinte, Niculae Plesa, 42 ani, va coordonastrategiile si politicile comerciale si de marketing pentru toatecele 5 linii de business ale RCS & RDS: televiziune prin cablusi prin satelit Digi TV, internet Digi Net, telefonie fixa DigiTel, telefonie mobila Digi Mobil si televiziunea cu profil sportivDigi Sport. Cu o experienta de peste 14 ani in industriatelecomunicatiilor si in management, cu un background solid inbusiness development, Niculae Plesa a inregistrat performante incresterea, uneori de la zero, a unor afaceri importante in piata detelecomunicatii din Romania (InfoGate Telecom - C Zone, 2K Telecom,AccessNet International S.A., CableVision, Comunicatii NationaleMobile), in cadrul unora dintre ele fiind si actionar majoritar",au precizat oficialii RCS&RDS.

"Performantele de business ale lui Niculae Plesa, experientaindelungata in dezvoltarea afacerilor cu profil telecom, instrategii de marketing si vanzari, au constituit un argumentputernic pentru numirea sa in functia de Vicepresedinte OperatiuniComerciale al RCS & RDS. Rolul d-ului Plesa va fi sa aducabrandul Digi pe o pozitie de forta in piata din Romania", adeclarat presedintele RCS & RDS, Alexandru Oprea.
"Am decis sa accept propunerea de a conduce un sector atat deimportant din cadrul RCS & RDS si de a creste agresiv vanzarileacestei companii care inregistreaza deja cifre de afaceri de sutede milioane de euro."

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO