ZF 24

Reţeaua Regina Maria a investit peste 3 milioane euro în cel mai mare laborator regional, situat în Cluj Napoca. ”Am investit până acum aproximativ 25 mil.euro în Cluj, mai mult de jumătate din suma alocată pentru dezvoltarea sistemului medical din Transilvania”

Reţeaua Regina Maria a investit peste 3 milioane euro...

Autor: Roxana Rosu

31.05.2023, 10:56 266

Reţeaua Regina Maria a investit peste 3 milioane euro în cel mai mare laborator regional, situat în Cluj Napoca, oraş în care compania a investit până acum aproximativ 25 milioane euro.

În total, reţeaua a ajuns la 36 de laboratoare şi peste 140 de puncte de recoltare, şi numără mai mult de 500 de specialişti în domeniul analizelor medicale de laborator.

În Cluj-Napoca, Regina Maria deţine 2 laboratoare şi 14 puncte de recoltare.

“Inaugurăm o nouă investiţie majoră dintre cele planificate pentru acest an, într-o regiune strategică pentru noi. Suntem prezenţi în Ardeal din 2008, iar Cluj este cel mai important pol regional de dezvoltare Regina Maria. Era firesc să deschidem aici cel mai mare laborator din ţară, după cel din Bucureşti, la acelaşi nivel tehnologic şi cu aceeaşi pregătire profesională înaltă. Am investit până acum aproximativ 25 de milioane de euro în Cluj, mai mult de jumătate din suma alocată pentru dezvoltarea sistemului medical din Transilvania, care depăşeşte 40 de milioane de euro.”  a declarat Fady Chreih, CEO Reţeaua de sănătate Regina Maria.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO