ZF 24

Simona Halep: Mă voi adresa la WTA dacă voi fi contactată să nu-mi apăr corect şansele într-un meci

Simona Halep: Mă voi adresa la WTA dacă voi fi...

Autor: Iulian Coşuleţu

21.04.2016, 12:28 158

În contextul acestor informaţii, Halep a fost întrebată de italieni ce părere are despre acest flagel al meciurilor aranjate. Simona a declarat că nu a fost niciodată contactată pentru a nu-şi apăra corect şansele într-o partidă, iar în eventualitatea în care va fi pusă într-o asemenea situaţie, va raporta totul şefilor WTA, anunţă ProSport.

"Ca să fiu sinceră, pe mine nu m-a abordat nimeni pentru a face aşa ceva. Dacă se va întâmpla să fiu contactată pentru a truca un meci ştim cu toţii ce avem de făcut: ne adresăm celor de la WTA, iar mai departe se ocupă ei de această problemă", a declarat Simona Halep pentru tennisitaliano.it.

Pe 18 ianuarie, în startul Australian Open, BBC anunţa că Corpul de Integritate în Tenis (TIU) a primit în mod repetat, în ultimii zece ani, plângeri cu privire la 16 jucători din top 50, printre aceştia numărându-se şi opt sportivi care au participat la actuala ediţie a turneului Australian Open.

Potrivit sursei citate, care a realizat o investigaţie împreună cu Buzzfeed, suspiciunile sunt legate inclusiv de meciuri de la Wimbledon. BBC menţiona că în urma anchetei s-au descoperit că reţele de pariori din Rusia şi Italia au câştigat sute de mii de lire sterline din pariurile pe meciuri suspectate că ar fi fost aranjae. Trei dintre meciuri s-au disputat la Wimbledon.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO