ZF 24

Star Storage lansează o nouă aplicaţie de business

Star Storage lansează o nouă aplicaţie de business

Autor: Laurentiu Cotu

09.04.2014, 16:58 423

Star Storage, furnizor local de soluţii de stocare, arhivare şi management de informaţii, servicii de externalizare şi servicii de cloud, a lansat aplicaţia de business ‘’Mobile Customer Enrollment’’, disponibilă pentru orice fel de tabletă, laptop, netbook sau calculator, pe care rulează sistemul de operare Windows 8.1.

“Aplicaţia poate fi descărcată gratuit direct din Windows Store pentru demonstraţii, poate fi utilizată şi offline, şi se foloseşte fără să necesite training special. De exemplu, aplicaţia poate fi folosită pentru a recunoaşte automat şi extrage datele din cărţile de identitate, pentru a capta semnătura olografă, pentru a completa date în formulare specifice sau pentru a distribui informaţii personalizate’’, a declarat Rareş Vasilescu, software development director Star Storage.

Reprezentanţii companiei Star Storage spun că aplicaţia Mobile Customer Enrollment permite vânzătorilor mobili să colecteze şi să proceseze date la client, iar coordonatorilor să urmărească evoluţia acţiunilor din teren şi să configureze rapid noi pachete specializate. Star Storage oferă clienţilor aplicaţia de business Mobile Customer Enrollment atât ca serviciu Cloud direct din centrul de date propriu, pe baza unui abonament lunar, cât şi în varianta on premise, direct la sediul clientului, prin instalare şi integrare facilă cu sistemele existente.

La începutul acestui an, proprietarii furnizorului de soluţii IT Star Storage Cătălin Păunescu şi Liviu Gosa şi-au vândut pachetul majoritar de acţiuni către Axxess Capital, managerul de investiţii al fondului Emerging Europe Accession Fund (EEAF), pentru a putea creşte prezenţa companiei pe plan internaţional, valorifica produsele software proprii şi dezvolta portofoliul de servicii cloud. Valoarea tranzacţiei nu a fost făcută publică, specificându-se doar că astfel capitalul social s-a majorat cu  5 milioane de euro. Star Storage realizează venituri anaule de peste 20 mil. euro şi are peste 400 de angajaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO