ZF 24

Steve Ballmer a lansat Windows 7 "in a easy way"

Steve Ballmer a lansat Windows 7 "in a easy way"
22.10.2009, 18:36 27

"Windows 7 va face ca PC-urile sa functioneze mai bine, mairepede, si sa raspunda mai bine la ce vrea utilizatorul. 300milioane computere vor fi cumparate in urmatoarele 12 luni in toatalumea si consumatorii sunt interesati de noile oportunitati ninoile aplicatii pe care le ofera Windows 7" a spus Steve Ballmer,CEO al Microsoft astazi la New York, la lansarea Windows 7.

Lansarea Windows 7, sistemul de operare pe care Microsoftmizeaza pentru a inlocui intr-adevar XP-ul prezent pe majoritateacomputerelor din lume, dupa ce nu a reusit cu Vista, are loc astazifara mare fast, intr-o sala de 300 de metri patrati in New York cuciment pe jos, decorata minimalist.

Dealtfel, filosofia noului sistem de operare este simplitatea sieficienta, iar jurnalistii americani au subliniat ca insusi numeleWindows 7, adica a 7-a editie a sistemului de operare Windows,arata obiectivul Microsoft de a pozitiona produsul ca nefiindsofisticat. "It's that easy", este exporesia care insotestelansarea produsului in reclamele lansate pe piata americana.

Jurnalisti din toata lumea si reprezentanti ai partnerilorMicrosoft participa la lansare.

"Nu cred ca Vista a fost atat de rau precum se spune, darWindows 7 va fi mult mai bun, dupa toate datele", spune MatthewLoraditch, de la Helion, o companie americana care ofera serviciiIT, prezent la lansare.

Pentru cine va fi mai interesant noul sistem de operare, pentruclientii individuali sau pentru companii?

"Oamenii cumpara computere, nu sisteme de operare. Putini stiudespre softwarre. Cred ca in primul rand sunt interesati de noulsistem companiile, pentru ca le va mari productivitatea", aexplicat Loraditch.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește și
AFACERI DE LA ZERO