ZF 24

Studentii britanici de la Cambridge l-au huiduit pe seful FMI, Dominique Strauss-Kahn, spre deosebire de studentii romani, care l-au aplaudat

11.04.2010, 12:38 27

Cativa oameni l-au huiduit duminica pe directorul FonduluiMonetar International, Dominique Strauss-Kahn, in timpul unuidiscurs tinut de acesta la Universitatea Cambridge, conformLes Echos.

In discurs directorul FMI vorbea de "problemele de politicaeconomica de dupa criza" oficialul fiind invitat de Institutulpentru o noua gandire economica, fondat de finantistul americanGeorge Soros.

In timpul discursului mai multi tineri si-au exprimatnemultumirile arborand o banderola pe care scria "FMI este parte aproblemei, nu solutie" si scandand "Inchideti FMI".

Drept raspuns la scandari, Strauss-Kahn a spus manifestantilor:"Ar trebui sa cititi ziarele".

Tinerii, aparent studenti ai Universitatii Cambridge, au fostevacuati in cateva secunde, fara insa a fi arestati.

Reactia studentilor britanici este total diferita fata de cea astudentilor romani care au asistat la un discurs al oficialuluiFMI, singurele observatii ale studetilor ASE fiind acelea caStrauss-Kahn a evitat sa arate efectele acordului stand-by asupraRomaniei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO