ZF 24

Tabara anti-Geoana prinde contur. Diaconescu se aliaza cu Mitrea

04.02.2010, 10:12 17

Pesedistii isi refac echipele pentru alegerile interne, scrieGandul. Mitrea s-a hotarat sa candideze intandem cu Diaconescu impotriva lui Geoana, Nastase se pastreazapentru astazi. La sedinta Consiliului National se vor vota simodificarile la Statutul partidului.

Cristian Diaconescu si Miron Mitrea ar putea anunta astazi cavor candida in tandem la sefia PSD, cei doi avand, ieri, o discutiein acest sens. Potrivit unor surse interne, Diaconescu si Mitrea austabilit sa refaca impreuna echipa si sa candideze impotriva luiMircea Geoana, dar si a lui Adrian Nastase, in cazul in care acestava participa la aceasta competitie. De altfel, acestia au convenitsa nu colaboreze cu Nastase pentru debarcarea lui Geoana, cu toateca, la un moment dat, Mitrea l-a invitat pe acesta intr-o echipacomuna. Despre cum se pregatesc pesedisti pentru preluareaconducerii partidului cititi pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO