ZF 24

Taiwanezii de la HTC au lansat noul vârf de gamă: HTC One M8

HTC One

HTC One

Autor: Ioana Nita

25.03.2014, 18:41 2551

HTC a lansat smartphone-ul HTC One (M8), vârful de gamă al companiei taiwaneze care înlocuieşte modelul HTC One (M7) – supranumit smartphone-ul anului 2013 în presa internaţională.

Noul model vine echipat cu o cameră foto îmbunătăţită, dotată tehnologia Duo Camera şi cu funcţii precum HTC UltraPixel şi Dual Flash, precum şi cu o funcţionalitate nouă - Motion Launch care poate detecta poziţia telefonului în mediul înconjurător, prin intermediul unor senzori de mişcare. Astfel, utilizatorul poate interacţiona cu telefonul fără a aprinde ecranul, un exemplu fiind funcţia Auto Answer care permite preluarea unui apel prin apropierea telefonului de ureche, fără a atinge ecranul cu degetul.

Faţă de predecesorul său, HTC One M8 dispune de un ecran mai mare de 5 inchi cu afişaj full HD, procesor quad-core de 2,3 GHz, slot pentru card de memorie microSD şi cameră foto secundară de 5 MP.

Vârful de gamă al companiei taiwaneze este compatibil cu tehnologia LTE (4G), rulează versiunea 4.4 KitKat a sistemului de operare Google Android şi are o interfaţă nouă - HTC Sense 6.

HTC One (M8) - specificaţii tehnice

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO