ZF 24

Topul celor mai mari tranzacţii cu birouri din Bucureşti

Foto Shuterstock

Foto Shuterstock

Autor: Cristi Moga

03.11.2013, 21:22 1511

Două tranzacţii din cel de-al treilea trimestru, semnate de producătorul de componente auto Honeywell şi de banca germană Deutsche Bank, au mai mişcat piaţa de birouri a Capi­talei în care deocamdată continuă să domine renegocierile şi prelungirile de contracte existente.

Honeywell şi-a extins spaţiul ocupat în clădirea BOC din Pipera de la 5.000 la 11.000 mp, iar Deutsche Bank a închiriat alţi 6.000 mp în ace­eaşi clădire, cele două grupuri având intenţia de a dezvolta la nivel local centre de suport tehnologic sau de servicii.

Datele centralizate de ZF din pia­ţa imobiliară arată că în cele mai mari 20 de contracte semnate anul acesta în Bucureşti au fost tranzacţionate spaţii de birouri de circa 63.000 mp, echivalentul a 3% din stocul Ca­pitalei, la chirii care pleacă de la 7-8 euro/mp lunar în zona Pipera-Tunari şi pot ajunge la 17-18 euro/mp în Aviatorilor sau la Piaţa Victoriei.

Citiţi continuarea articolului aici

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.11.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO