ZF 24

Ufuk Tandogan, CEO al Garanti Bank: Obiectivul nostru este să creştem peste media pieţei pe toate cele trei segmente de business: retail, IMM şi corporate

Ufuk Tandogan, CEO al Garanti Bank: Obiectivul nostru...

Autor: Anelis Baciu

02.07.2019, 11:26 226

Grupul bancar turc Garanti are un obiectiv clar pe piaţa locală, respectiv să crească peste media pieţei pe toate cele trei segmente de business unde este prezent: retail, IMM şi corporate, a declarat Ufuk Tandogan, CEO al Garanti Bank România în cadrul ZF Bankers Summit’19.

„Obiectivul nostru este o creştere profitabilă, sănătoasă şi sustenabilă. Ne-am propus să creştem peste media pieţei pe toate cele trei segmente de business: retail, IMM şi corporate şi totodată să ne menţinem rata creditelor neperformante sub nivelul pieţei. În prezent rata creditelor neperformante la nivelul Garanti este de circa 4%, cu circa 20% mai puţin decât media pieţei”, a spus Ufuk Tandogan, CEO al Garanti Bank România.

Garanti Bank România intra în topul celor mai mari zece bănci locale după active, însă o anumită cota de piaţă sau poziţie în clasament nu este un obiectiv în sine pentru sucursala locală a grupului turc, a spus Tandogan.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO