ZF 24

Unde gasesti cel mai ieftin net mobil?

Unde gasesti cel mai ieftin net mobil?

Autor: inCont.ro

10.05.2011, 09:59 795

Peste o treime din romanii din mediul urban au mobil, iar 15%din ei intra pe internet de pe telefon, asa ca operatorii telecomse bat pe fiecare client in parte. Arma lor: pretul cat mai mic. Inplus, nici cei cu laptop sau, mai nou, cu tablete nu sunt ignorati,asa ca preturile sunt mai mult decat accesibile si incep de la 3euro pe luna.

Cel mai recent studiu al Institutului Roman pentru Evaluare siStrategie (IRES) arata ca aproximativ 15% din romanii care au unsmartphone folosesc internetul in mod curent. In aceste conditii nueste de mirare faptul ca fiecare operator telecom de la noiincearca prin diverse metode sa atraga clienti noi sau chiarutilizatori de la concurenta.

Care sunt atuurile lor? Ofera abonamente cu trafic inclus mai maresi reduc pretul sau chiar vin cu oferte inedite.

Cel mai recent exeplu este Orange, care a lansat un abonament unicde internet mobil. Asa ca poti sa inchei un singur contract si saai internet pentru mobil, laptop sau tableta. Cel mai ieftinabonament costa 11 euro si are un trafic inclus de 1 GB, iar pentrucel mai mult platesti 39 de euro si ai 15,5 GB. Atentie! Dupa cedepasesti traficul inclus, ai viteza de pana la 128 Kbps.
Iar daca vrei sa te uiti la filme, sa asculti muzica sau sa te jocila aceeasi viteza si dupa ce consumi traficul inclus in pachet potisa-ti activezi optiunea de trafic suplimentar de 1 GB, cu 3 euro.Citiţi mai mult despre ofertele de internet pe mobil pe www.incont.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO