ZF 24

Vanzarile de laptopuri au crescut cu 120% la Flamingo in T3

Vanzarile de laptopuri au crescut cu 120% la Flamingo in T3
03.12.2007, 12:43 13

Flamingo International, unul dintre cei mai importanti retaileri locali de produse IT&C, si-a sporit vanzarile la notebook-uri cu 120% in trimestrul al III-lea 2007, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, a anuntat astazi compania, intr-un comunicat.

"Aceste rezultate au fost impulsionate si de sezonul 'back to school', care a coincis cu ultima parte a trimestrului", a declarat Mihaela Irimia, Sales Director Flamingo International

In aceeasi perioada, retailer-ul a inregistrat o crestere de 20% atat pentru sistemele desktop cat si pentru televizoarele LCD, comparativ cu trimestrul III din 2006.

"Cresterea vanzarilor inregistrata in aceasta perioada este rezultatul strategiei noastre de concentrare asupra core-business-ului Flamingo International ? retailul de produse IT&C si este in conformitate cu estimarile noastre de la inceputul anului, cand am anuntat ca vom inregistra o crestere semnificativa a vazarilor, in special incepand cu a doua jumatate a anului", a precizat Irimia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO