ZF 24

Vivian Diaconescu, unul din cei mai vechi oameni din conducerea A&D Pharma, si-a dat demisia

Vivian Diaconescu, unul din cei mai vechi oameni din conducerea A&D Pharma, si-a dat demisia
13.01.2009, 18:13 114

Vivian Diaconescu, unul dintre cei mai vechi oameni din managementul AD Pharma, cea mai mare companie de distributie si retail de pe piata farmaceutica locala, urmeaza sa renunte la pozitia ocupata in cadrul firmei, au declarat pentru ZIARUL FINANCIAR, surse din piata.

Potrivit acestora, Diaconescu a demisionat din firma in urma unor neintelegeri legate de continuarea contractelor cu anumiti furnizori. Contactat de ZF, Diaconescu nu a dorit sa comenteze informatia, insa a spus ca negociaza "conditiile colaborarii cu A&D Pharma".

Diaconescu coordona divizia de Sales&Marketing din cadrul A&D Pharma, care a fost creata anul trecut iar anterior a fost directorul general al Mediplus, divizia de distributie a grupului. El este unul dintre cei mai vechi oameni care au ramas in A&D Pharma dupa plecarea lui Dragos Dinu (CEO) anul trecut si a lui Florin Buligoanea (CFO) in 2007.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO