ZF 24

Vladescu neaga pe un ton iritat ca Boc l-ar fi amenintat cu remanierea: "Nu s-a discutat asa ceva la Guvern"

Vladescu neaga pe un ton iritat ca Boc l-ar fi amenintat cu remanierea: "Nu s-a discutat asa ceva la Guvern"
23.02.2010, 14:31 14

Ministrul finantelor Sebastian Vladescu a negat ca premierulEmil Boc l-ar fi amenintat cu remanierea in timpul sedintei deGuvern de azi dimineata, dupa ce luni ministrul a avansat ideeaimpozitarii pensiilor mici. "Nu s-a discutat asa ceva la Guvern", aspus Vladescu la Parlament, inaintea unei intalniri cu senatoriidin comisia de buget pe tema legii responsabilitatii fiscale.

Potrivit unor surse citate pe Mediafax premierul i-ar fi amenintatpe Sebastian Vladescu si pe Mihai Seitan, ministrul muncii, cudemiterea, pentru ca au sustinut ideea taxarii pensiilormici.

La parlament, la cate ore dupa sedinta de Guvern, ministrul deFinante avea un ton destul de iritat si a ajuns cu dificultate lasala de sedinte a senatorilor. El s-a incurcat si a mers mai intaila sala de sedinte a comisiei de buget din Camera Deputatilor, careeste intr-un corp diferit al Palatului Parlamentului.
Sedinta senatorilor pentru dezbaterea legii responsabilitatiifiscale la care participa ministrul de Finante are loc cu usileinchise, desi, de regula, toate discutiile de la aceasta comisiesunt deschise pentru presa.

Legea, care este o prioritate a Guvernului Boc, ar fi trebuitadoptata pina in 11 februarie de catre comisie, potrivit unuicalendar negociat de coalitia PD-L-UDMR, totusi, dezbaterile auintarziat mai multe saptamani pentru ca ministrul a insistat sa fieprezent la discutiile din comisie. El nu a gasit insa timp sa vinala Parlament pina astazi, la 12 zile dupa expirarea termenului deaprobare a raportului de catre comisia de buget din Senat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO