ZF 24

"Votul de tigan nu e la fel de bun ca votul de roman?" La sectia speciala din Popesti Leordeni, cine are muschi mai mari voteaza mai repede

22.11.2009, 15:07 37

La o jumate de ceas dupa deschiderea urnelor, sectia de votarespeciala din Popesti Leordeni, pentru cei cu buletine de altalocalitate, e asediata de aproape o suta de venetici avizi de vot,scrie Gandul. Asta in timp ce sectiile "normale" suntpustii.

Politistii dau iama in multime cu carnetele si pixuri. Cerbuletine si interogheaza preponderant cetatenii rromi: mame,bunici, unchi, tineri. Foarte multi sunt veniti din Calarasi. Uniila munca, altii in vizita la cei care muncesc. Cei angajati sunt"de doar cateva zile", spun ei, motiv pentru care n-au "carte demunca", si au nevoie de timp lung de gandire cand sunt intrebati depolitisti care e "numele angajatorului" lor.

Un individ se infiltreaza in rand: "Votezi numai pentrupresedinte, nu ne mai complicam si cu referendumul, auzi? Asa azis". Destinatarul mesajului e un muncitor dintr-o echipa desantieristi, care asteapta pe la garduri de la 5.30 AM. Desprecum voteaza mai repede cei care au muschiimai mari, cititi pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO