ZF Live

VIDEO ZF LIVE. A renunţat la conducerea unei afaceri de 30 de milioane de euro pentru a deveni antreprenor. Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live de marţi, 9 iulie, cu Dorin Catană

Autor: Cătălina Butan

09.07.2013, 13:14 1277

După 13 ani de muncă în industria farma, atât în România, cât şi în străinătate, Dorin Catană a decis să nu mai lucreze pentru alţii şi să pornească o afacere într-un domeniu cu totul diferit, în online.

Dorin Catană conduce astăzi un business de affiliate marketing, CashCow.ro.

“Generăm vânzări pentru magazinele online pentru care primim un comision. E un fel de agent comercial care vinde produsele unei companii şi pentru care primeşte un comision. Sistemul pe care l-am introdus în România se numeşte Cash Bag. Site-ul pe care îl avem noi se numeşte CashCow.ro. Membrii Cash-Cow, în momentul în care accesează diverse magazine online de pe site-ul nostru beneficiază de o parte din bani înapoi”, a explicat Dorin Catană la ZF Live.

Catană a deţinut timp de cinci ani funcţia de director general la Centrofarm, companie cu afaceri de 30 de milioane de euro în România, unde coordona o echipă de 600 de persoane.

Astăzi Catană spune că e foarte greu să fii antreprenor în România, însă că în acest moment nu s-ar întoarce la poziţia CEO. Profitul companiei pe care o controlează este aproape de zero iar cifra de afaceri estimată pentru acest an este de 300.000 de euro.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO