ZF Live

buychina.ro: Cum poţi să cumperi din China din România

Autor: Roxana Rosu

13.06.2015, 11:30 3142
Site-ul buychina.ro, o platformă care intermediază vânzarea de produse chinezeşti către clienţi din România, a avut un rulaj de 200.000 dolari în primele patru luni de la lansare şi estimează că va ajunge până la finele anului la un milion de dolari, cu o marjă de 8% pentru partenerii locali.
 
„Platforma conţine 800 milioane de produse, baza de date fiind la site-urile partenere din China. Noi facem comanda către ei, produsul ajunge într-un depozit, este pozat, clientul primeşte poza în contul de pe site şi marfa pleacă spre România doar după ce clientul aprobă şi plăteşte transportul. Taxele vamale sunt undeva la 3-5%“, a spus la ZF Live Viorel Pascale, unul dintre proprietarii site-ului buychina.ro.
 
China, considerată în trecut o sursă de produse ieftine şi nu mereu de calitate, s-a schimbat în ultimii ani, devenind o piaţă scumpă, de consum, cu o ofertă de produse pentru toate categoriile de clienţi şi de preţ.
 
„Ce găseşti la noi în Dragonul Roşu sunt solduri, lucruri rămase de mult timp nevândute la ei“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO