ZF Live

VIDEO ZF Live. V-aţi angaja la stat cu un salariu generos şi cu obiective clare? Urmăriţi emisiunea ZF Live de miercuri, 10 iulie, cu Oana Datki, country manager Consulteam

Autor: Cătălina Butan

10.07.2013, 13:13 538

Oana Datki, country manager al firmei de recrutare şi consultanţă în resurse umane Consulteam a vorbit joi, 10 iulie la ZF Live, despre pachetul salarial de 10.000 de euro propus de ZF pentru primul ministru. Este un salariu rezonabil pentru premierul României? Ce pachet salarial şi obiective propune pentru premierul României un recrutor de resurse umane?

Ziarul Financiar propune cel mai generos pachet sa­larial pentru pri­mul-mi­nistru (poziţie ocupată în prezent de Victor Ponta), pe care să îl încaseze dacă îndeplineşte 10 indicatori de perfor­man­ţă care să aducă o îmbunătăţire a situaţiei economice a României: 10.000 de euro net pe lună, plus un bonus anual care poate ajunge până la 10 milioane de euro.

Datki a vorbit la ZF Live şi despre bonusurile de performanţă din mediul privat, nivelul actual al salariilor din mediul privat comparativ cu cel al salariilor din mediul de boom precum şi despre cele mai căutate poziţii pe piaţa de muncă în acest moment.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO