ZF Live

VIDEO ZF Live. Adriean Asan, Lactag Costeşti: Am decis să intrăm cu toată forţa, vrem să ne capitalizăm şi să ne folosim de acest instrument pentru a ne îndeplini obiectivele de dezvoltare

Autor: Ştefan Stan

09.06.2015, 15:37 620
Producătorul de lactate Lactag Costeşti (simbol bursier LACT) s-a listat astăzi pe piaţa alternativă AeRO, în vederea finanţării unui plan de dezvoltare al companiei pe termen mediu.
 
„Încă nu suntem pregatiţi pentru piaţa principală, dar vrem să vedem ce înseamnă platforma AeRO. Am decis să intrăm cu toată forţa, vrem să ne capitalizăm şi să ne folosim de acest instrument pentru a ne îndeplini obiectivele de dezvoltare. În funcţie de atracţia pe piaţă şi de resursele pe care considerăm că le putem aduce, vom face oferta publică şi vom pune în aplicare planul de investiţii.
 
Dorim să ajungem la o participaţie de 60-65%, iar restul să fie completat de investitori. Este posibil ca acestă ofertă să fie făcută până la sfârşitul anului în curs”, a spus Adriean Asan, director general Lactag Costeşti, în cadrul ZF Live.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO