ZF Live

VIDEO ZF LIVE. Oana Datki, specialist resurse umane: Un director de multinaţională poate primi un bonus de performanţă de patru ori mai mare decât salariul lunar

Autor: Cătălina Butan

10.07.2013, 12:43 302

Bonusul de performanţă pentru un director de companie din mediul privat poate ajunge până la nivelul a patru salarii lunare, a spus Oana Datki, country manager al firmei de recrutare şi cosultanţă în resurse umane Consulteam la ZF Live.

“Bonusurile în mediul privat sunt consistente. La nivelul directorilor de companie, vorbim de bonusuri care ajung la patru salarii lunare, pentru cei care au atins aceste obiective pe termen scurt”, a spus Datki la ZF Live.

Datki a explicat la ZF Live că bonusurile de performanţă se clasifică în două categorii: cele pe termen scurt, care vizează obiective pentru un an ce ţin de performanţa companiei, cifră de afaceri, profit şi cele pe termen lung, pentru atingerea unor ţinte pe un termen de 3-5 ani, obiective precum creşterea valorii acţiunilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO