ZF Live

VIDEO ZF LIVE. Virgil Şoncutean, director adjunct Allianz Ţiriac: dependenţa de un canal de vânzare sau un segment de clienţi crează o volatilitate în portofoliu. Urmăriţi înregistrarea emisiunii de luni, 3 iunie

Autor: Octavian Calei

03.06.2013, 12:05 505

"Cred că prima lecţie pe care am învăţat-o din ultimii ani a fost faptul că dependenţa de un canal de vânzare sau un segment de clienţi crează o volatilitate în portofoliul nostru”, a spus Virgil Şoncutean, director adjunct ALLIANZ TIRIAC, invitatul de luni, 3 iunie, de la emisiunea de business ZF Live transmisă de luni până vineri de la ora 10:00 pe live.zf.ro.

Şoncuteanu a remarcat faptul că leasingul şi asigurările auto au reprezentat componentele din portofoliu care au afectat afacerile companiei.

„Dependenţa prea mare de leasing, o piaţă care a fost într-o scădere abruptă, a avut ca şi consecinţe o dinamică nefavorabilă pentru vânzări. Dependenţa de leasing şi asigurările auto ne-a făcut să fim mai volatili decât ceilalţi jucători de pe piaţă”, a spus directorul adjunct al Allianz Ţiriac.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO