ZF Live

ZF Live: emisiunea de vineri, 10 mai, cu Sorana Georgia, director general Billa şi Daniel Nicolescu, CEO PayU

10.05.2013, 12:53 83

Sorana Georgia, director general Billa, a discutat vineri, 10 mai, la emisiunea de business ZF Live, transmisă în fiecare zi de luni până vineri de la 10:00 la 11:00 dimineaţa pe live.zf.ro, despre tendiţele din comerţul modern şi vânzările de Paşte.

Sorana Georgia a spus la ZF Live că pentru a menţine preţurile la un nivel competitiv, o echipă formată din trei angajaţi vizitează magazinele principalilor competitori, monitorizând şi comparând preţurile la top 500 articole comercializate de Billa.

În a doua parte a emisiunii, Daniel Nicolescu, CEO PayU, a discutat despre piaţa plăţilor electronice şi tendinţele acesteia.

Daniel Nicolescu a spus la ZF Live că piaţa tranzacţiilor efectuate pe Internet este estimată la 250-260 de mil. euro şi înregistrează o creştere de 30% în fiecare an. Acest ritm se va menţine până când piaţa va ajunge la 1 miliard de euro, este de părere directorul PayU România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO