ZF Live

ZF Live. Tamina Lolev, NOD Makerspace: Afacerile mici au nevoie de finanţare pentru a supravieţui

Autor: Alexandra Matei

16.10.2020, 17:40 145

NOD Makerspace, un hub din Capitală care găzduieşte peste 40 de start-up-uri din industriile culturale şi creative, derulează o licitaţie cu 100 de produse unicat într-o campanie menită să asigure finanţarea cheltuielilor curente.

O afacere mică are nevoie, în primul rând, de fi­nanţare pentru a supravieţui, iar orice sur­să de finanţare fie că este privată, de la bugetul de stat sau bancară, fie că este de 2.000 de euro sau de 100.000 de euro reprezintă o gură de oxigen pentru micii antreprenori, spune Tamina Lolev, architectă şi cofon­datoare a NOD Makerspace.

„Zona de industrii culturale şi cre­a­tive este foarte afectată şi are ne­vo­ie de sprijin“, a spus la ZF Live Tamina Lolev. Ea a povestit că în pe­rioa­da de lockdown întreaga acti­vitate a fost oprită, iar din iunie, iulie s-au reluat multe dintre proiectele derulate în cadrul NOD Makerspace, în paralel cu dez­vol­tarea unor pro­iec­te noi menite să asigure con­tinuitatea pro­iectului în contextul crizei pro­vo­cate de pandemia de COVID-19.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO