ZF News

Iulian Stanciu, eMag: Ziarul Financiar a contribuit semnificativ la transformarea economiei româneşti într-o piaţă cu principii sănătoase

Iulian Stanciu, eMag: Ziarul Financiar a contribuit...

Autor: Iulian Stanciu

18.11.2013, 22:17 1077

"Vreau să transmit un mesaj de apreciere pentru echipa Ziarului Financiar, la aniversarea celor 15 ani, pentru că a creat un ziar de business de care piaţa are nevoie şi în care piaţa şi-a găsit un reper încă de la început.

Nu numai atât, cred cu tărie că prin analizele, opiniile şi ştirile publicate, Ziarul Financiar a contribuit semnificativ la transformarea economiei româneşti într-o piaţă cu principii sănătoase, acordate la mediul internaţional.

Mai mult, exemplele de succes promovate şi nisele noi de care piaţa nu auzise prea mult au stimulat, şi stimulează încă, mediul de care o economie de piaţă are cel mai mult nevoie, antreprenoriatul şi business-ul românesc. Este şi mediul din care eu provin şi pentru care Ziarul Financiar ramane un partener strategic.

Va urez succes în continuare!"
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO