ZF 24

Marius Lazar, Director Regional Corporate, BCR: Antreprenorii, managerii şi băncile trebuie să găsescă un punct comun

Marius Lazar, Director Regional Corporate, BCR:...

Autor: Laurentiu Cotu

16.10.2013, 11:30 875

Soldul creditelor este în scădere, iar astăzi orice decizie de investiţie se ia mult mai greu, mai atent. Suntem prudenţi în acordarea creditelor, ne uitam şi analizăm foarte atent business-planurile companiilor şi proiecţile lor de viitor. Băncile sunt şi astăzi pregătite să acorde suport şi finanţare afacerilor bune şi credem că acum este un moment bun pentru consolidare şi pentru creştere a campionilor în business.

Încrederea este esenţială în relaţia dintre banci şi antreprenori, iar când banca ia decizia să investească alături de antreprenori, aceasta subscrie la business-planul companiei. Căutam afacerile care au şanse de dezvoltare, iar aceşi antreprenori obţin costuri de finantare competitive în condiţiile actuale grele, de piaţă. Antreprenorii, managerii şi băncile trebuie să găsescă un punct comun pentru dezvoltarea business-lui.

Credem în trei sectoare în care ne aducem raportul: construcţii de infrastructură, energie şi agricultură, a spus Marius Lazăr, Director Regional Corporate, BCR, în cadrul evenimentului "Campionii în business ai Transilvaniei şi Banatului " susţinut astăzi la Cluj de Ziarul Financiar în parteneriat cu fondul de investiţii Enterprise Investors, BCR, cea mai mare bancă locală, firma de audit şi consultanţă PwC şi Fundaţia Triple Helix.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO