ZF Transilvania

Peste 90% din proiectul de reabilitare a colegiului Ioan Slavici din Satu Mare a fost finalizat, investiţie de 13,7 mil. lei

Autor: Laurentiu Cotu

15.07.2012, 15:30 89

Primăria Satu Mare a finalizat peste 90% din lucrările de reabilitarea şi modernizare a colegiului naţional Ioan Slavici din municipiu, proiect european în valoare totală de 13,7 mil. lei (peste 3 mil. euro).

Lucrările de execuţie la corpul A au fost finalizate, iar în prezent se află în derulare lucrările de reabilitare la corpul B şi la sala de sport. Investiţia constă în reabilitarea şi modernizarea celor două clădiri, precum şi a sălii de sport a colegiului Ioan Slavici, dar şi recompartimentarea spaţiilor iniţiale. Totodată, în cadrul acestui proiect se are în vedere şi dotarea şi echiparea colegiului din Satu Mare cu echipamente IT şi materiale didactice necesare.

Proiectul este finanţat în cadrul Programului Ope­raţional Regional (POR) 2007-2013, Axa prioritară 3.4 ’’Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea infrastructurii educaţionale preuniversitare, universitare şi a infrastructurii pentru formare profesională continuă’’. Termenul de finalizare al proiectului este prevăzut pentru luna noiembrie a acestui an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO