ZF Transilvania

Proiect european de 1,1 mil. lei în reabilitarea unui centru pentru copii cu handicap sever din Cluj

Autor: Laurentiu Cotu

23.04.2013, 17:54 127

Consiliul Judeţean Cluj a demarat un proiect în valoare de peste 1,1 mil. lei (circa 270.000 de euro) ce constă în modernizarea şi dotarea unui complex pentru recuperarea şi reabilitarea copiilor cu handicap sever din Cluj-Napoca. Perioada de implementare a proiectului este de 15 luni, în intervalul aprilie 2013-iulie 2014.

Obiectivul general al proiectului este creşterea calităţii serviciilor oferite copiilor cu handicap neuropsihic sever, cu vârsta cuprinsă între 2 şi 14 ani, găzduiţi în acest centru. Complexul de servicii din Cluj-Napoca oferă găzduire pe perioadă nedeterminată, asistenţă medicală şi îngrijire, consiliere psihologică, recuperare şi reabilitare, educare, socializare şi petrecerea timpului liber, reintegrare familială şi comunitară. Proiectul a primit finanţare în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013, iar odată finalizat 22 de copii vor beneficia de o infrastructură reabilitată, modernizată şi echipată.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO