Ziarul de Duminică

12 ani cu Igloo/ de Ziarul de duminică

12 ani cu Igloo/ de Ziarul de duminică

Autor: Ziarul de Duminica

05.12.2013, 23:48 33

La aniversarea de 12 ani, revista „Igloo” a publicat un număr special, cu noutăţi în structura editorială şi grafică. Veţi descoperi, pe lângă proiecte de arhitectură şi patrimoniu de referinţă, locale şi internaţionale, o serie de articole despre manifestări ale designului în societatea contemporană, dar şi subiecte din domenii creative conexe.

Aflaţi din acest număr povestea noului mall Promenada din zona Floreasca, vizitaţi casa de pe strada Ostaşilor semnată de echipa de arhitecţi SYAA, dar şi casa fotografului Géza Csonka, din Târgu Mureş, transformată în elegantul Hotel PRIVO. Rubrica de design prezintă o serie de spaţii, evenimente şi iniţiative interesante: terasa Casa di David, un festin vizual, chiar şi pentru cei mai exigenţi pasionaţi de design; Beautyfood, un mic restaurant altfel, făcut cu prieteni şi pentru prieteni; piesele semnate de ceramista Mădălina Teler, cu decoruri inspirate de pasiunea sa pentru arhitectură. Ca destinaţie de weekend revista recomandă Horezu, un loc ce merită vizitat „pentru un maldăr de lucruri” şi continuă cu poveşti despre vin spuse de Şerban Dâmboviceanu, omul din spatele brandului Corcova.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO