Ziarul de Duminică

Anthony Hopkins dezvăluie secretele exorcismului în “Ritualul” - GALERIE FOTO

Anthony Hopkins dezvăluie secretele exorcismului în “Ritualul”

Anthony Hopkins dezvăluie secretele exorcismului în “Ritualul”

Autor: Ziarul de Duminica

07.03.2011, 13:32 218

După cutremurătorul rol din "Tăcerea Mieilor", Anthony Hopkinsse întoarce la genul horror în "Ritualul", o poveste despre puterearăului. Filmul are premiera pe marile ecrane din 11 martie încinematografele Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea),Movieplex, The Light Cinema, Odeon Cineplex (Cluj) si in reteauaCinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Baia Mare,Timisoara, Bacau).

Având la bază cartea scrisă de Mat Baglio, "The Rite: The Makingof a Modern Exorcist", "Ritualul" este un film terifiant desprefelul cum Diavolul reuşeşte să îşi găseasca adepţi chiar si în celmai sfânt loc de lume.
Student la teologie, Michael Kovak (Colin O'Donoghue) este trimisla Vatican pentru a studia exorcismul. La un moment dat, el îlîntâlneşte pe Parintele Lucas (Anthony Hopkins), un preot faimospentru miile de exorcizări pe care le-a făcut de-a lungul timpului.Ajuns faţă în faţă cu un caz de ,,posedare" atât de violent încâtşi Parintele Lucas pare să fie depăşit, Michael începe să vadă cădincolo de explicabil există fenomene pe care nimeni nu le poatecontrola şi înţelege. Răul i se dezvăluie tânărului în cea mai purăformă, cu o agresivitate de nedescris, şi îl aduce în punctul încare un singur lucru îl mai poate salva.

,,Ritualul este bazat in totalitate pe fapte reale. Eu nu stiamnimic despre aceste lucruri terifiante, pana in momentul in care amcitit scenariul si am aflat ca insusi Papa Benedict al XVI-lea achemat la Vatican cat mai multi oameni dispusi sa studieze si sapractice exorcismul. Am fost uimit si m-am documentat mult pentru aputea reda cat mai bine personajul Parintelui Lucas", mărturiseşteAnthony Hopkins.

"Ritualul", o productie Warner Bros. Pictures, este distribuitin Romania de MediaPro Distribution.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO