Ziarul de Duminică

CARTEA DE ŞTIINŢÂ/ Viruşii care ne bântuie mintea

CARTEA DE ŞTIINŢÂ/ Viruşii care ne bântuie mintea
26.08.2010, 23:38 33

Richard Brodie
Virusul minţii
Cum ne poate fi de folos o ştiinţă revoluţionară
Editura Paralela 45

Ştiinţa mimeticii se bazează pe evoluţie. Mimetica a relevatexistenţa viruşilor minţii, care au existat întotdeauna în istorie,dar evoluează şi se modifică în mod constant. Toţi îi posedăm şitoţi îi transmitem mai departe. Doar că nu toţi suntem conştienţide ei. Richard Brodie, una dintre autorităţile mondiale în domeniulmimeticii, creator al programului Microsoft Word şi asistentpersonal al lui Bill Gates, ne explică faptul că tot ceea ce ţinede viaţa noastră este controlat de viruşi. Traducere din limbaengleză de Amalia Mărăşescu.

Florin Lowndes
Activarea chakrei inimii
Un fir conducător pentru exerciţiile secundare ale lui RudolfSteiner
Editura Univers Enciclopedic Gold, Triade

Cartea tratează exerciţiile date de Rudolf Steiner pentrudezvoltarea chakrei inimii, care sunt cunsocute în general subdenumirea de "exerciţii secundare". Cartea s-a născut dinseminariile de vivifiere a chakrei inimii ţinute de autor înGermania şi Statele Unite. Exerciţiile oferă protecţie prindezvoltarea unei certitudini şi a unei forţe interioare. Autorul ledescrie detaliat şi oferă soluţii pentru practicarea lor. FlorinLowndes s-a născut în Bucureşti în 1938 şi trăieşte în SUA din1970. A fost artist plastic, iar din 1974 a studiat intensantroposofia. A publicat mai multe cărţi pe acestă temă. Traducerede Delia Popescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO