Ziarul de Duminică

DARKSIDE – Tărâmul Întunericului/ de Tom Becker

DARKSIDE – Tărâmul Întunericului/ de Tom Becker

Autor: Ziarul de Duminica

21.10.2010, 23:31 34

Bine ai venit în "DARKSIDE - Tărâmul Întunericului", acolo undeîntâlneşti coşmaruri la tot pasul... Locuinţa lui Jonathan Starlinga fost atacată în timp ce tatăl lui se află într-un azil. Băiatulluptă pentru propria lui viaţă, dar nu există niciun loc în care săse ascundă. Londra e împărţită în două lumi: una întunecată -DARKSIDE, şi o alta luminoasă, LIGHTSIDE. Din cale-afară depericulos şi mai mult decât înfricoşător, DARKSIDE, TărâmulÎntunericului - guvernat de legile unui Jack Spintecătorul alcopiilor -, este un loc în care vampirii şi vârcolacii se plimbă pestrăzi. Este o lume a coşmarurilor şi secretelor aducătoare demoarte. Iar Jonathan trebuie să găsească o cale să evadeze, să seîntoarcă în LIGHTSIDE, Tărâmul Luminii... Un thriller supranatural,plin de suspans, cu personaje memorabile şi cu momente de horrorgotic.
Încă de când a învăţat să scrie, Tom Becker şi-a dorit să devinăscriitor. De fapt, la vârsta de cinci ani, chiar şi-a notat într-uncarneţel că visul lui este să scrie cărţi. A studiat Istoria laUniversitatea Oxford şi s-a lăsat inspirat de atmosfera deosebitădin această instituţie academică. Obişnuia să-şi petreacă zileîntregi la bibliotecă, studiind şi citind. În prezent, îşi dedicătimpul scrisului. Locuieşte în Marea Britanie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO