Ziarul de Duminică

FOILETON/ Jurnalul unui barbat care uraste femeile (I). Afaceri de birou

FOILETON/ Jurnalul unui barbat care uraste femeile (I). Afaceri de birou
09.12.2009, 15:35 105
Cind ma trezesc fac un dus cu oesenta de baie puternica. Asta e primul secret ca sa faci fericitefemeile. In timpul actului sexual simtul olfactiv e de nu stiu citeori mai dezvoltat. Asa ca partenerii trebuie sa miroasa bine. Dupadus, arunc o privire in pat, sa vad daca noaptea s-a lasat sau nucu vreo prada. Glumesc. Stiu deja daca e sau nu cineva in pat. Asaca ma duc sa fac cafeaua. Pentru una sau doua persoane, in functiede imprejurari. Daca o fac pentru doua atunci nu pun zahar. Puncescutele pe o tava colorata, zaharul linga, linguritele, si maprezint cu tot arsenalul asta la capatiiul respectivei. Tipei ii iajumatate de ora sa se intinda. Dupa ce se intinde o jumatate deora, mai casca o data, demonstrativ, zgomotos.
- Vai, pisi, mi-ai aduscafea?
Nici una n-a avut vreodata alta replica.
Doar felul in care imi spun variaza, de la "coconel", la "pupicmic".
Evident ca i-am aduscafea.
Tipa se tolaneste si mai bine inpat si incepe sa soarba, ginditoare. E clar, nu am nici o sansa sascap de ea in urmatoarele doua ore. Noroc ca incep slujba abia la10. Cu putina sansa la semafoare, reusesc sa ajung pe la10.30.
"Pisi", "Pupic mic" sau cum i-omai fi spunind incepe sa traga de mine.
"Bombonel" incoace, "Bombonel"incolo.
Ar mai vrea sa ne tavalim odata. Dar mie, dupa o noapte intreaga de tavaleala, nu-mi mai ardede asta. In clipe din astea o femeie isi arata toate defectele.Daca are pistrui, ii are prea mari. Sinii ii sint fie prea mici,fie prea pleostiti. I-a ramas o dira de rimel enervanta pe pleoapa.A sforait noaptea. Si tot asa si tot asa. Ar cam fi momentul optimpentru a scapa de "respectiva", dar respectiva nu pleaca. O tinepe-a ei: "Bombonel" in sus, "Coconel" in jos. Acum iti dai seamacit de enervant de mitiite pot fi femeile. Imi vine sa-i torncafeaua in cap, dar nu imi pot permite. Daca o sa mai am nevoievreodata de prestatiile ei sau ale vreunei prietene a ei? Ei? Lapat e buna. Mai ales pentru ca "in clipele alea" tace. Ce ar fi safaci sex cu o femeie care iti povesteste in timpul asta viata ei?V-ati gindit vreodata? As face un film horror pe tema asta. Tipatrancane si iar trancane, din ce in ce mai tare, iar tipului, caremunceste din greu la funduletul ei, incepe sa i se umfle capul. Șii se umfla, i se tot umfla, pina plezneste. Chestia tare in filmulasta ar fi ca tipa nu se opreste nici dupa ce creieii lui alunecape pereti. Iar tipa asta ar fi un fel de arma secreta a KGB-ului.Dresata zdravan pe cind era eleva la scoala de parapsihologi de laTbilisi.
La chestii din astea ma gindescin timp ce ma prefac ca o ascult pe tipa dintre perne. Ea are tottimpul din lume. Eu mai am o ora si ceva. Incep sa ma gindesc cumsa fac sa evit INTREBAREA.
Ce intrebare?
"Cind ne mai vedem?",bineinteles.
In studentie m-am lasat furat defarmecul adevarului si i-am spus uneia ca nu obisnuiesc sa ma culcdoua nopti la rind cu aceeasi fata. Pentru ca ma plictisesc repede.Nu vreau sa stiti ce-a fost la gura ei. Ce tipete! Ce scene! Cit deabominabil m-am trezit ca sint in numai cinci minute!
Tipa de azi nu e chiarinsuportabila. Are sexul strimt, un deliciu pentru barbati. Undemai pui ca a facut TantraYoga si ca geme cit pentru doua filmeerotice la un loc... Dar are si ea defectele ei - parul vopsitintr-un blond prea intens, cercelul din nas si cel din limba sitatuajele de la buric si de pe sale iti dau senzatia ca ai nimeritla bordel. In schimb, ea nu intreaba niciodata "cind ne maivedem?". Si sta cum o pui. Pe scurt: un specimen rar, care meritamentionat in jurnalul meu.
Cel mai tare lucru la tipa astae profesia: lucreaza pentru o firma de credite ca agent de creante.Un fel de recuperator. Am incercat s-o trag de limba daca si-o maisi pune cu clientii firmei ca sa le scoata banii. Mi-a dat deinteles ca da. Asa, nici eu nu mi-as plati creditele. Cu singuraconditie ca sa-mi trimita de fiecare data alta"recuperatoare".
OK. Azi am scapat ieftin, asa canu va mai tin. Totul se plateste in viata, dar azi am platit maiputin de jumatate din pret. Pina acum, cel putin. Sa vedem ce maizice sefa.
Merg in aceeasi directie cublonda, asa ca o iau cu masina. De ceva vreme obisnuiesc sa parchezchiar in fata scarii, ca sa nu imi mai intrig vecinii, si-asachitibusari. Am dat din roti si mi-am facut o palma de loc deparcare de unde pot evacua zona in doi timpi si treimiscari.
Sub stergatorul masinii gasescun bilet. "Ia-ma acum!" Un numar de telefon si imaginea unei tipecu picioarele desfacute.

Va urma

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO