Ziarul de Duminică

INTERSECTII / Prima Gala Thinkers 50, in Romania

07.10.2009, 15:54 27
Clasamentul global al celor mai importanti ganditori debusiness - editia 2009 - va fi anuntat in direct laBucuresti, la 14 octombrie. In premieramondiala, Des Dearlove si Stuart Crainer, creatorii Thinkers 50,vor face public clasamentul din 2009 in cadrul unei gale la carevor participa: Michael Jarrett - London Business School,Henry Stewart - CEO Happy, Liliana Solomon - CEO VodafoneRomania, Kjell Nordstrom & Jonas Ridderstrale - StockholmSchool of Economics. Evenimentul se inscrie in seria deconferinte Meet The Thinkers.
Gala Thinkers 50 este organizata de Editura Publica, incolaborare cu Vodafone Romania si Fundatia Friends for Friends sicu sprijinul Tarom, Team Net International, Crowne Plaza, LaStrada, Business Standard, Money Express si The MoneyChannel.
Thinkers 50 este cel mai influent clasament global alganditorilor de business si a fost creat in 2001 de specialistii incomunicare Des Dearlove si Stuart Crainer. Clasamentul seactualizeaza odata la doi ani, iar rezultatul final presupunenumeroase criterii de selectie printre care originalitatea siutilitatea practica a ideilor, valoarea pentru afaceri sivalabilitatea internationala, rigoarea cercetarilor.
"Anuntarea in direct a clasamentului este opremiera pentru Thinkers 50, dar si un pas important pentru EdituraPublica. Suntem onorati ca Bucurestiul a fost ales pentru acestprim eveniment, care se va bucura de atentie in toate mediile, nunumai in cel de business, la nivel mondial. Speram sa fie o gura deaer curat pentru publicul din Romania in aceasta toamna tumultoasa.Gala Thinkers 50 va anunta cele mai importante 50 de personalitaticare influenteaza gandirea economica globala, iar publicul roman vaputea comenta si dezbate rezultatele <la cald> chiar cucreatorii acestui clasament si cu invitatii lor de prestigiu.",adeclarat Bogdan Ungureanu, directorul edituriiPublica.
Speakeri la Gala Thinkers 50
Des Dearlove si Stuart Crainersunt profesori asociati la IE Business School din Madrid, dar siconsultanti si jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani inindustria comunicarii. Au lucrat ca editorialisti la The (London)Times, iar materialele lor au fost publicate in ziare si revistedin intreaga lume, printre care Financial Times, The IndustryStandard, Business 2.0, Newsweek Japan. In 2009, au fost consilieriai guvernului Marii Britanii pentru raportul privind angajamentulsalariatilor. De asemenea, sunt asociati la Management InnovationLab de la London Business School, co-fondat de profesorul GaryHamel.
Dr. Michael Jarrett este unul dintre cei maiimportanti experti privind schimbarea organizationala. Esteprofesor la catedra de comportament organizational de la LondonBusiness School si autor a numeroase articole despre executivecoaching si consultanta. A mai predat la Cranfield School ofManagment, la Bristol University si London University.
Henry Stewart este fondator si CEO al Happy,companie de training recunoscuta si recompensata de-a lungultimpului pentru calitatea serviciilor oferite si pentru calitateamediului de lucru. Happy s-a clasat in 2007 pe locul 2 in topulFinancial Times al celor mai bune locuri de munca din MareaBritanie.
Liliana Solomon, CEO al Vodafone Romania, agestionat transformarea Mobifon in Vodafone. Cu o experientainternationala de peste 15 ani in pozitii executive, LilianaSolomon a lucrat pentru T-Mobile, Cable&Wireless si DeutscheTelekom. Este presedintele Fundatiei Vodafone Romania, un ONG caresprijina nmeroase programe sociale pentru copii, femei si persoanein varsta.
Kjell Nordstrom si JonasRidderstrale, ocupa locul 11 in Thinkers 50 din 2007, suntprofesori la Stockholm School of Economics si co-autori airenumitelor carti de management Funky Business, Karaoke Capitalismsi Funky Business Forever.

Editura Publica va lansa in cadrul Galei Thinkers 50 editiile inlimba romana ale cartilor "Comoara de la baza piramidei" semnata deganditorul nr. 1 din 2007, profesorul C.K. Prahalad si "FunkyBusiness Forever" de Kjell Nordstrom si Jonas Ridderstrale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO